Monday , October 3 2022

Sucevean tâlhărit în plină stradă, în cartierul George Enescu

Un individ a atacat un bărbat de 31 de ani pe o stradă din Suceava şi i-a furat portofelul în care avea suma de 1.200 de lei
politie


După ce de la începutul anului nu mai puţin de 20 de femei au fost tâlhărite pe străzile Sucevei, acum au început şi bărbaţii să fie atacaţi de tâlhari. In data de 24 martie 2015, la ora 20.30, Poliţia municipiului Suceava a primit o plângere din partea lui Marius – Ionuţ C., de 31 de ani, din localitate, despre faptul că, în timp ce era pe strada Zorilor din municipiul Suceava, a fost deposedat prin violenţă de suma de 1.200 de lei. Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că pe 24 martie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce reclamantul umbla prin portbagajul maşinii sale marca Audi A4, parcat lângă punctul termic de pe strada Zorilor, din spate a fost lovit cu pumnul în faţă şi cu piciorul în burtă de un individ necunoscut, care i-a luat portofelul aflat în buzunarul din partea dreaptă spate a pantalonilor. Agresorul a fugit spre strada Lazăr Vicol, abandonând după circa 10 metri portofelul furat, aruncându-l lângă punctul termic. Bărbatul a reclamat că din portofel i-a fost furată suma de 1.200 de lei.
In acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, în vederea prinderii autorului şi recuperării prejudiciului. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Ziua Holocaustului din România, marcată la Muzeul de Istorie Suceava prin expoziția foto-documentară ”NU PUTEM UITA…”

Ziua Holocaustului din România va fi marcată vineri, 7 octombrie 2022, ora 10, la Muzeul …