Monday , September 26 2022

Sucevean de 41 de ani, mort în timpul unei petreceri, într-un garaj de pe strada Eroilor

Un sucevean de 41 de ani a căzut din picioare în timpul unei petreceri găzduite într-un garaj de pe strada Eroilor din Suceava și a murit.

Sâmbătă seară, în jurul orei 19.50, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că, în timp ce se aflau la o petrecere în familie într-un garaj situat în municipiul Suceava, I.F., de 41 de ani, a căzut din picioare în stare de inconștientă. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, iar echipajul a efectuat manevre de resuscitare, însă fără efect, fiind constatat în final decesul.

În urma cercetărilor s-a stabilit că I.F. a participat la o petrecere în familie, cu mâncare și băutură, organizată cu ocazia zilei de naștere a unei rude, într-un garaj gol situat în municipiul Suceava, pe strada Eroilor. La petrecere, în afară de persoana decedată, au mai participat soția acestuia și încă două cupluri. La un moment dat, bărbatul de 41 de ani a căzut pe spate, în stare de inconștiență.

Cadavrul nu prezenta urme vi­zibile de violență.I.F. nu era cunoscut de către apropiați cu afecțiuni care să fi putut produce decesul. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei morții.

 

În acest caz a fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”. (O.S.)

 

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …