Friday , February 3 2023

Suceava vrea să fie “Capitala Europeană a Tineretului” în 2020

Pentru a depune candidatura, Primăria se asociază cu Universitatea “Stefan cel Mare”. Din partea Primăriei, de proiect răspunde consilierul local Daniel Prorociuc Primaria Sv mai 2017

Primăria Suceava și Universitatea „Stefan cel Mare” vor să de­pu­nă un proiect prin care mu­­­­nicipiul Suceava să fie declarat „Capitală Europeană a Tineretului” în 2020. Astfel, Primăria ur­mează a se asocia cu Universitatea în vede­rea realizării respectivului proiect comun legat de depunerea can­­didaturii municipiului Su­cea­va.

„Împreună cu Universitatea vrem să depunem un proiect pentru Capitală Europeană a Tineretului în 2019-2020. Vrem să fa­­cem o asociere între municipiu și universitate. Din partea Pri­măriei, cel care răspunde de acest proiect este consilierul local Da­niel Prorociuc”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, ieri, într-o conferinţă de presă. El crede că echipa care va realiza proiectul va reuși să se încadreze în termen, data limită fiind 16 iulie 2018. „Sper să avem reușită cu acest proiect. Am avut discuţii cu rectorul Mihai Dimian, a venit un grup de studenţi la mine, i-am pus în legătură cu domnul consilier Prorociuc și lucrează la proiect”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

O femeie a murit în urma unui grav accident petrecut la ieșirea din Câmpulung spre Pojorâta

Autoturismul condus de o femeie de aproximativ 55 de ani a fost lovit puternic de …