Sunday , October 2 2022

Spitalul Municipal Fălticeni scoate la concurs 11 posturi de șefi de secție

Sunt vacante posturile din secțiile de Cardiologie, Medicină internă, Obstetrică ginecologie, Chirurgie generală, Terapie Intensivă, Pediatrie, Boli infecțioase, Pneumologie, Laborator analize medicale, Laborator de radiologie și imagistică medicală și Compartimentul Primiri Urgențe

Conducerea Spitalului Municipal Fălticeni va organiza concurs pentru șef al mai multor secții ale unității spitalicești. Astfel, în perioada următoare se va organiza concurs pentru 11 posturi de conducere, deoarece contractele celor care sunt acum pe posturi au expirat. Contractele medicilor care vor lua aceste concursuri, vor fi încheiate pentru o perioadă de patru ani, cu posibilitatea de prelungire cu câte trei luni, de cel mult două ori. Posturile de conducere declarate vacante sunt la secțiile: Cardiologie, Medicină internă, Obstetrică ginecologie, Chirurgie generală, Terapie Intensivă, Pediatrie, Boli infecțioase, Pneumologie, Laborator analize medicale, Laborator de radiologie și imagistică medicală și Compartimentul Primiri Urgențe.

La concurs se pot prezenta medici cu o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea postului, specialitate pe care o practică în mod curent și sunt confirmați prin Ordin al ministrului sănătății. Viitorii candidați trebuie să achite o taxă de participare la concurs de 150 de lei. Trebuie mențioat că nu pot participa medicii care au împlinit vârsta de pensionare și nici cei care au fost sancținați de unitatea spitalicească unde lucrează sau de către Colegiul Medicilor, în ultimii doi ani. (C.R.)

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …