Spitalul Fălticeni organizează concurs pentru nouă posturi de asistente

reportersite
04 decembrie 2020, 6:00

Dosarele se pot depune până pe data de 16 decembrie. Proba scrisă este programată chiar înainte de Crăciun, pe 23 decembrie

Unitatea spitalicească fălticeneană se confruntă cu o lipsă mare de personal şi în ciuda concursurilor organizate în ultima perioadă, se pare că organigrama Spitalului Municipal Fălticeni nu este încă, pe deplin acoperită. Aşa se face că înainte de Crăciun, conducerea spitalului va organiza un concurs pentru ocuparea a nouă posturi de asistente. Mai precis este vorba despre cinci posturi libere pe secţiile de Boli Infecţioase şi Pediatrie, un post vacant este la secţia de Neonatologie şi tot de câte o asistentă mai este nevoie şi la Compartimentul de Primire Urgenţe, secţia de Pneumologie cât şi la Ambulatoriul de specialitate, secţia de Chirurgie.
Absolvenţii de şcoli post liceale sanitare, nu tebuie să aibă vechime în muncă, posturile fiind destinate asistenţilor debutanţi. Aceştia îşi pot depune dosrele de înscriere, până pe data de 16 decembrie, doar folosind poşta electronica, pe adresa de mail [email protected], urmând ca proba scrisă a concursului să aibă loc pe data de 23 decembrie. Viitorii candidaţi vor ataşa, pe lângă cererea de înscriere, copie a actului de identitate, cazierul judiciar, carnetul de muncă sau adeverinţa studiilor de specialitate, asigurarea de malpraxis, adeverinţă privind starea psihică, certificat de integritate comportamentală, un CV, copia fişei de evaluare şi fişa de aptitudini care să ateste starea de sănătate.
Eventualele contestaţii se vor depune în termen de 24 de ore, de la afişarea rezultatelor. (C.R.)