Friday , September 22 2023

Spitalele de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc și Siret angajează personal

La Câmpulung Moldovenesc se caută director financiar, iar la Spitalul de Psihiatrie Siret este vacant postul de director medical

Unitățile spitalicești de psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc și Siret organizează concurs pentru posturi de conducere. Mai precis, Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc organizează concurs pentru ocuparea funcției de director financiar-contabil. Cei care dresc să se înscrie la concurs trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic și cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor. Proba scrisă va fi un test grilă și se va desfășura pe data de 16 iunie, iar susținerea orală a proiectului de specialitate este programată pentru data de 17 iunie.

Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret va organiza concurs pentru poziția de director medical, iar viitorii candidați trebuie să îndeplinească mai multe condiții. Aceștia trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul Medicină, specializarea Medicină, confirmați cel puțin medic specialist și minimum cinci ani vechime în specialitatea respectivă.

Proba scrisă este programată pentru data de 9 iunie, iar după câteva zile va fi programată susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție pentru candidații declarați admiși la proba scrisă. (C.R.)

Vezi si

Profesori de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, la cursuri de formare în Suedia și Croația

Opt cadre didactice de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava au participat la mobilitățile …