Tuesday , September 27 2022

Şoferi cu alcoolemii imense, prinși la volan în decurs de doar câteva ore. Unul avea și permisul suspendat

Primul a fost depistat conducând pe strada Universității din municipiul Suceava cu permisul suspendat și o îmbibație alcoolică de 1,32 mg/l. Celălalt la Fântânele, cu 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii s-au ales cu dosare penale

Luni, în decurs de doar câteva ore, doi șoferi au fost prinși cu alcoolemii imense, la volan, de către politiștii suceveni.

Primul este Marian D., în vârstă de 42 de ani, din municipiul Suceava, care a fost oprit luni, în jurul orei 17.00, la volanul unui autoturism VW Golf, pe strada Universității.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând îmbibație alcoolică de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procedându-se apoi la verificarea acestuia în baza de date DEPABD, s-a constatat faptul că avea permisul anulat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Al doilea caz s-a petrecut în satul Slobozia, comuna Fântânele, unde Poliția Rurară Ipotești a oprit pentru control un autoturism Audi, condus de către localnicul Laurențiu H., de 47 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.  (O.S.)

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …