Saturday , May 18 2024

Șofer posibil drogat cu metamfetamină, depistat la Gălănești. Individul a încercat să scape de un pliculeț cu droguri în timp ce era percheziționat

Sâmbătă noaptea,  în jurul orelor 00:00,  pe raza comunei Gălănești, pe drumul național 2H din localitate, polițiștii au oprit un autoturism Volvo, model V540, ce se deplasa  spre municipiul Rădăuți.

Bărbatul de la volan, M. Mihai, avea un comportament suspect, astfel că polițiștii au efectuat un control al vehicului. De asemenea, aceștia au solicitat șoferului să scoată tot ce are în buzunare, moment în care acesta devenit agitat, inițial refuzând să se supună controlului, iar apoi a aruncat din buzunarul stânga al pantalonilor  un pliculeț din material plastic, transparent, în care era o  substanță sub formă de cristale, susceptibilă a avea efect psihoactiv.

Polițiștii l-au dus pe M. Mihai la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând pozitiv pentru ,,metamfetamină”. De asemenea, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,conducerea unui vehicul sub influnța substanțelor psihoactive”.

Vezi si

120 de studenți participă la FIA Food Fest 2024

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universității ”Ştefan cel Mare” din Suceava organizează, sâmbătă, 18 …