Thursday , April 18 2024

Si-a injunghiat fiul dupa ce acesta l-a luat la bataie

N evenimentul s-a petrecut `n seara zilei de mar]i, `n satul {erb\ne[ti din comuna Zvori[tea N dup\ ce a `ncasat pumni `n cap de la fiul de 32 de ani, tat\l, Aurel Carpiuc, de 65 de ani, i-a `nfipt de mai multe ori b\iatului s\u un cu]it de buc\t\rie `n piept
Miercuri sear\, dup\ ora 19.00, poli]i[tii din Zvori[tea au fost sesiza]i telefonic despre faptul c\ la locuin]a lui Aurel Carpiuc, de 65 ani, din satul {erb\ne[ti, are loc un scandal. Aurel Carpiuc locuie[te împreun\ cu so]ia sa, Maria, [i fiul Sorin Carpiuc, de 32 ani.
Poli]i[tii au constatat c\ `n seara aceea, pe la 18.30, Aurel Carpiuc a avut un schimb de replici [i a fost lovit cu pumnii la nivelul capului de c\tre fiul s\u Sorin, aflat sub influen]a b\uturilor alcoolice. Pe acest fond, tat\l a apucat cu]itul de buc\t\rie pe care îl folosea la g\tit înainte de producerea scandalului [i i-a aplicat fiului mai multe lovituri la nivelul pieptului.
Sorin Carpiuc a fost transportat la Spitalul Jude]ean Suceava, în vederea acord\rii îngrijirilor medicale. Aici a fost examinat din punct de vedere medico-legal, constatându-se provizoriu c\ prezint\ plag\ toracic\ nepenetrant\, nehemoragic\, halen\ alcoolic\ [i c\ leziunile, dup\ morfologia lor, s-au putut produce prin loviri cu un cu]it, pentru vindecarea acestora fiind nevoie de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale, nefiind pus\ în primejdie via]a victimei. În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de lovire sau alte violen]e.
Primarul comunei Zvori[tea, Constantin Barariu, a declarat c\ familia Carpiuc de la {erb\ne[ti, de[i nu a provocat incidente `n comun\, este privit\ nu foarte bine de c\tre vecini, care au reclamat `n dese r=nduri scandalurile produse la locuin]a acestora, pe fondul consumului de alcool.
De obicei, b\tr=nul Aurel Carpiuc era cel care `ncasa b\taie de la fiul s\u, divor]at, tat\ a doi copii minori. ~n seara zilei de mar]i se pare c\ r\bdarea tat\lui a ajuns la cap\t, de vreme ce i-a `nfipt cu]itul `n piept fiului s\u. (N.R.)

Vezi si

Camion și remorcă în valoare de 60.000 de euro, confiscate de polițiști în urma interceptării unui transport ilegal de lemn

De asemenea, au fost confiscați și peste 23 m.c. gater buștean, în valoare de cca. …