Monday , June 5 2023

Si-a injunghiat fiul dupa ce acesta l-a luat la bataie

N evenimentul s-a petrecut `n seara zilei de mar]i, `n satul {erb\ne[ti din comuna Zvori[tea N dup\ ce a `ncasat pumni `n cap de la fiul de 32 de ani, tat\l, Aurel Carpiuc, de 65 de ani, i-a `nfipt de mai multe ori b\iatului s\u un cu]it de buc\t\rie `n piept
Miercuri sear\, dup\ ora 19.00, poli]i[tii din Zvori[tea au fost sesiza]i telefonic despre faptul c\ la locuin]a lui Aurel Carpiuc, de 65 ani, din satul {erb\ne[ti, are loc un scandal. Aurel Carpiuc locuie[te împreun\ cu so]ia sa, Maria, [i fiul Sorin Carpiuc, de 32 ani.
Poli]i[tii au constatat c\ `n seara aceea, pe la 18.30, Aurel Carpiuc a avut un schimb de replici [i a fost lovit cu pumnii la nivelul capului de c\tre fiul s\u Sorin, aflat sub influen]a b\uturilor alcoolice. Pe acest fond, tat\l a apucat cu]itul de buc\t\rie pe care îl folosea la g\tit înainte de producerea scandalului [i i-a aplicat fiului mai multe lovituri la nivelul pieptului.
Sorin Carpiuc a fost transportat la Spitalul Jude]ean Suceava, în vederea acord\rii îngrijirilor medicale. Aici a fost examinat din punct de vedere medico-legal, constatându-se provizoriu c\ prezint\ plag\ toracic\ nepenetrant\, nehemoragic\, halen\ alcoolic\ [i c\ leziunile, dup\ morfologia lor, s-au putut produce prin loviri cu un cu]it, pentru vindecarea acestora fiind nevoie de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale, nefiind pus\ în primejdie via]a victimei. În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de lovire sau alte violen]e.
Primarul comunei Zvori[tea, Constantin Barariu, a declarat c\ familia Carpiuc de la {erb\ne[ti, de[i nu a provocat incidente `n comun\, este privit\ nu foarte bine de c\tre vecini, care au reclamat `n dese r=nduri scandalurile produse la locuin]a acestora, pe fondul consumului de alcool.
De obicei, b\tr=nul Aurel Carpiuc era cel care `ncasa b\taie de la fiul s\u, divor]at, tat\ a doi copii minori. ~n seara zilei de mar]i se pare c\ r\bdarea tat\lui a ajuns la cap\t, de vreme ce i-a `nfipt cu]itul `n piept fiului s\u. (N.R.)

Vezi si

Două domnișoare băute, amendate pentru că făceau scandal în toiul nopții în zona Cetății

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00:10, în parcul din zona Cetății de …