Monday , February 6 2023

Serviciul de Ambulanță  caută medici pentru consultații la domiciliu

S-a ajuns în această situație deoarece numărul solicitărilor pentru astfel de consultații este în continuă creștere. Serviciul Județean de Ambulanță acceptă și voluntari 

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță a anunțat că are nevoie de mai mulți medici pentru a onora toate solicitările venite din partea sucevenilor pentru consultații la domiciliu, numărul acestora fiind în continuă creștere. SAJ va accepta și voluntari, dacă vor fi doritori. ”Având în vedere că începând de la redeschiderea departamentului de consultații la domiciliu, cererea este în creștere și un singur medic nu poate veni zilnic pentru acoperirea solicitărilor, Servicul Județean de Ambulanță Suceava face un apel către colegii care doresc încheierea unui contract de colaborare pentru acest departament. Menționăm faptul că programul poate fi flexibil în funcție de numărul de medici cu care se încheie contract de colaborare. Deasemenea redeschidem și posibilitatea înscrierii de voluntari. Detalii despre acest program și condițiile de înscriere se găsesc pe site-ul unității”, a declarat medicul Adrian Săraru, purtător de cuvânt în cadrul SAJ Suceava.

Reamintim că echipajele medicale de la Servicul de Ambulanță acordă consultații la domiciliu, încă de la sfârșitul lunii noiembrie, acolo unde situația o permite, în acest mod urmând ca pacienții care nu sunt urgențe să nu mai fie transportați la Unitatea de Primire Urgențe. Aceste consultații se acordă pe baza unei liste întocmite în urma solicitărilor venite din partea pacienților și se desfășoară în municipiul Suceava cât și în comunele din zona Sucevei. Acest serviciu este disponibil o dată la două zile, de la ora 8.00 până la ora 20.00. (C.R.)

Vezi si

Peste 500 de șoferi testați în weekend cu aparatele etilotest și drugtest de polițiștii suceveni

Și în weekend-ul recent încheiat, zilnic, peste 100 de polițiști au acționat pe drumurile publice, …