Friday , December 2 2022

Seful sectiei Drumuri Nationale Suceava, suspendat din functie dupa accidentul de autocar de la Arbore

Sambata, 28 noiembrie, patru persoane, aflate intr-un autocar care venea de la Londra cu destinatia Radauti, au fost ranite dupa ce autovehicolul s-a rasturnat intr-un sant, la Arbore, din cauza carosabilului acoperit cu polei. Autocarul a derapat, iesind de pe sosea si a intrat intr-un gard de pe marginea drumului.
zapada

Seful Regionalei Iasi a CNADNR, Ovidiu Laicu, a declarat ca pe sosea era polei, iar seful Sectiei de Drumuri Nationale Suceava, Andrei Cristian Hutanu, este considerat vinovat ca nu a iesit pe teren pentru a verifica starea drumurilor.
Conform Informatiata.ro, atunci cand prefectul Constantin Harasim a vrut sa afle detalii despre conditiile in care s-a petrecut accidentul, Hutanu nici macar nu a raspuns la telefon.
Seful Sectiei de Drumuri Nationale Suceavaeste acum cercetat disciplinar.
Un autocar în care se aflau 12 persoane şi care se întorcea din Anglia la Rădăuţi s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, in zona comune Arbore, patru persoane fiind rănite în urma accidentului, din care două au refuzat să meargă la spital pentru primirea de îngrijiri medicale. Răniţii transportaţi la spital sunt cei doi şoferi ai autocarului.
 
 

Vezi si

Femeie de 28 de ani prinsă în toiul nopții la volan fără permis

În noaptea de miercuri spre joi, la orele 01:50, pe drumul județean 178 de pe …

2 comments

  1. In mod sigur este o neintelegere, domnul Hutanu a dat dovada in toata perioada cat a fost sef al SDN Suceava de profesionalism. A condus sectia in perioade dificile si s-a descurcat onorabil. Daca nu e o decizie politica o sa se revina in mod cert.

  2. vovoy56!yahoo.com

    Plin de șefi în Suceava puși de politicieni ,care doar vor să fie șefi nu să muncească pentru banii ce-i primesc.Se cred șefi care nu pot fi luați la întrebări de nimeni și de nimic.Au tupeu și spate politic!