Saturday , October 1 2022

Se agravează situația la Spitalul Județean Suceava. Încă doi medici anesteziști au simptome de coronavirus si ar putea intra in izolare

După ce ieri un medic de la ATI și o asistentă de la Spitalul Județean Suceava s-au autoizolat din cauza faptului ca au intrat în contact cu persoane confirmate ca fiind infectate cu coronavirus, astazi încă doi medici, anesteziști la ATI, au anuntat ca au simpome îngrijorătoare, în special febră. Cei doi împart aceeași cameră de gardă cu medicul suspect încă de ieri de infectare cu noul coronavirus (după ce a intrat în contact cu pacientul bolnav din Bosanci), li s-au luat probe și se așteaptă rezultatul analizelor.

Dacă se confirmă faptul că acești medici sunt infectați, situația la Spital devine extrem de complicată, ținând cont că practic Secția de Anestezie și Terapie Intensivă ar trebui închisă pentru dezinfecție. Cum Spitalul nu poate funcționa fără ATI și anesteziști, confirmarea că medicii respectivi sunt bolnavi de coronavirus poate reprezenta cel mai negru scenariu pentru unitatea medicală suceveană. (O.S.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …

No comments

  1. Va spun de la sursa, ca nu e. Un medic autoizolat, dar nu ce spune articolul

  2. Trebuie să ne rugăm la Dumnezeu pana nu o sa fie prea târziu! Ingenunchiati oameni buni in fata lui Dumnezeu căci numai el ne poate ajuta! Doamne ajuta! Amin!

  3. Din pacate stirea este adevarata…

  4. Atunci faza cu izolarea dec14 zile cade.Pacientul din Bosanci ieri a fost diagnosticat.Deja medicii a doua zi au febra?Ceva e gresit calculat.

  5. Este o stire neadevarata. Mai verificati, inainte de a publica. Creati panica aiurea.

  6. Din cauza inconstientei unor oameni se intampla ca acest virus sa se extinda