Monday , September 26 2022

Scandal la UPU, provocat de doi tineri suceveni beţi şi recalcitranţi

urgente

Ieri dimineaţă la prima oră, patru tineri s-au încăierat în centrul oraşului n au fost duşi la secţie şi amendaţi u unul dintre ei a fost direcţionat către spital să-şi îngrijească rănile. Aici a început scandalul, cu înjurături şi atitudini violente. Când unul dintre ei a fost încătuşat, amicul său a sunat la 112, susţinând că poliţiştii îi agresează prietenul u noaptea s-a terminat rău pentru tinerii turbulenţi, aceştia alegându-se cu mai multe amenzi dar şi cu dosare penale

Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean a fost ieri, la primele ore ale dimineţii scena unui scandal promovat de câţiva tineri suceveni aflaţi în stare de ebrietate şi excitaţi după ce anterior s-au încăierat în centrul Sucevei.
Toată povestea a început pe la ora două şi jumătate a dimineţii de ieri când o patrulă de poliţie ce executa serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Suceava s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Dimitrie Onciu, a izbucnit un conflict între mai mulţi tineri.
În zonă au fost dirijate mai multe echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică a Poliţiei municipiului Suceava, care au reuşit aplanarea conflictului, cei patru tineri implicaţi fiind conduşi la sediul de pe strada Universităţii, pentru audieri. În scandal au fost implicaţi Mădălin Candrea de 23 de ani, Robert Albu de 19 ani precum şi Stefan Manole, de 21 de ani, respectiv, Cătălin Irimia, de 32 de ani, toţi din municipiul Suceava cunoscuţi ca scandalagii în zonă.
Din verificări s-a constatat că între Cătălin Irimia şi ceilalţi trei tineri a izbucnit un conflict spontan, moment în care aceştia din urmă l-au luat la bătaie.
Împotriva tuturor celor patru persoane implicate s-a luat măsura sancţionării contravenţionale după care Mădălin Candrea, care încasase o lovitură mai serioasă în timpul altercaţiei, a fost îndrumat să se prezinte la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale întrucât prezenta leziuni. În timp ce Mădălin Candrea se afla în incinta secţiei UPU pentru a primi îngrijiri medicale, Robert Albu şi Stefan Manole au rămas să-l aştepte pe hol.
Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, Robert Albu a început să ţipe şi facă scandal pe holul secţiei, iar în momentul în care agenţii de poliţie care l-au auzit de afară i-au solicitat să se calmeze, acesta a devenit violent atât în limbaj cât şi în comportament.
In aceste condiţii, s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea celui în cauză. Cu toate că nu era de faţă, Mădălin Candrea a auzit scandalul şi a sunat la 112 sesizând că prietenul său, Robert Albu ar fi agresat în maşina poliţiei în faţa Secţiei UPU a Spitalului Judeţean după care a ieşit pe holul spitalului şi a început să adreseze la rândul său injurii cadrelor medicale, poliţiştilor, tuturor celor aflaţi prin preajmă. Ca urmare, Mădălin Candrea şi Robert Albu au fost sancţionaţi din nou conform Legii 61/1991 pentru scandalul provocat la Spital. De asemenea, Mădălin Candrea a mai fost sancţionat conform OUG 34/2008 cu amendă în valoare de 1000 lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic de urgenţă 112. In cauză s-a întocmit şi dosar penal pe numele tinerilor recalcitranţi pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. (Neculai ROSCA)

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …