Friday , October 7 2022
Breaking News

Sâmbătă dimineață, în județul Suceava se aflau 632 de persoane în autoizolare, 107 în carantină și 2 persoane internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean

Sâmbătă dimineață, la nivelul județului Suceava 632 de persoane se aflau autoizolate la domiciliu din cauza suspiciunii de infectare cu coronavirus. Dintre acestea, 355 au călătorit în zonele de risc și 277 sunt membri de familie – aparținători. Toate aceste persoane sunt monitorizate la domiciliu fără simptomatologie specific.

Pe de altă parte, 49 de persoane au ieșit din autoizolare (total persoane iesite din autoizolare 398)

Totodată, 107 persoane se află în carantină în spațiile special amenajate și două persoane sunt internate la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava. De la aceste persoane s-au prelevat probe și se așteaptă rezultatele analizelor.

Directorul executive al DSP Suceava a anunțat sâmbătă dimineață că s-au primit rezultatul testelor efectuate zilele trecute pentru o parte din persoanele carantinate și au fost NEGATIVE.

Reamintim că vineri dimineață, în județul Suceava se aflau autoizolate  667 de persoane și 87 persoane se aflau în carantină în spațiile special amenajate, o singură persoana fiind internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava. (O.S.)

Vezi si

Nemulțumiri printre angajații Spitalului Județean Suceava din cauza pontajului electronic

Sindicatul Medicilor „Solidaritatea” Suceava, prin reprezentantul legal-președinte, doctor Andrei Ionuț Cristof, a semnalat conducerii Spitalului …