Tuesday , December 6 2022

Restricţiile de pe strada Gheorghe Doja ar putea fi ridicate în această săptămână

Lungu 8 apr 2014 [800x600]

„Nu deschidem alte fronturi (de lucru) până nu terminăm ce este de făcut”, a declarat primarul Sucevei, referindu-se la lucrările începute la diferite reţele de apă şi canalizare care nu au fost aduse la starea iniţială 

Restricţiile de circulaţie impuse pe strada Gheorghe Doja ar putea fi ridicate până la sfârşitul săptămâni ar putea fi ridicate din Suceava. Anunţul a fost făcut, ieri, de primarul Ion Lungu, după şedinţa comandament pe care a avut-o, azi, cu reprezentanţii firmei constructoare „Pfeiffer” şi ai beneficiarului „ACET”. Din cauza lucrărilor din proiectul de investiţii în reţelele de apă şi de canalizare, au fost instituite mai multe restricţii de trafic pe strada respectivă, generând un disconfort destul de mare pentru suceveni. „Destul de importantă este strada Gheorghe Doja, o stradă importantă care face legătura între Burdujeni şi Iţcani. Desigur că acolo mai avem variante de circulaţie, dar strada este închisă parţial şi sper ca în acastă săptămână să se ridice restricţiile de circulaţie şi să se poată circula în condiţii de normalitate”, a declarat Ion Lungu.
Pe de altă parte, primarul Ion Lungu s-a declarat nemulţumit de ritmul lent de derulare a lucrărilor de reabilitare a străzilor Zamca şi Mărăşeşti, unde s-a intervenit în baza proiectului de apă-canal. „Rămân străzi importante precum Zamca la care se asfaltează. Am trecut şi eu pe acolo şi nu sunt mulţumit de cum decurg. La fel şi strada Mărăşeşti. Cred că în această săptămână, când se anunţă temperaturi bune, până pe 14 noiembrie, să putem finaliza de asfaltat şi de turnat beton”, a declarat primarul Ion Lungu.
El a ţinut să precizeze că „o stradă pe care insist să o facem cât mai repede este Ion Vodă Viteazul, în zona Mănăstirii (Sf. Ioan cel Nou)”. Alte observaţii ar fi pe strada Cireşilor unde trebuie refăcut în zona aliniamentului iniţial.
In schimb, Ion Lungu a dat o bilă albă constructorului pentru că, după mai multe amânări, a început să asfalteze strada Depoului. „Oamenii din zonă au fost deranjaţi toată vara. In sfârşit strada se închide, se asfaltează ca să se redea circulaţiei”, a spus Ion Lungu, adăugând că „nu deschidem alte fronturi (de lucru) până nu terminăm ce este de făcut”. (D.P.)

Vezi si

AirConnect iar spune că va zbura vara viitoare de la Suceava la Constanța

AirConnect va zbura vara viitoare de la Constanța la Suceava, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, a …