Monday , September 20 2021

Range Rover în valoare de 65.000 de euro căutat de autoritățile austriece, depistat în Vama Siret

Un ucrainean a fost depistat în Vama Siret la volanul unui Range Rover în valoare de 65.000 de euro. Maşina este căutată pentru confiscare de autoritățile din Austria, maşina având aplicate numere falserange

În seara de 8 mai 2018, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul ucrainean Oleg S., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism Range Rover cu număr de înmatriculare specific Slovaciei.

În urma verificărilor făcute în bazele de date, polițiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Austria.

Mai mult de atât, s-a constatat că maşina figurează ca fiind radiată din circulație, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe aceasta nu îndeplinesc condițiile de formă şi fond ale unor plăcuțe autentice, fiind false.

În acest caz, polițiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăinuire, punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi punere în circulație/conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false.

Autoturismul, fabricat în anul 2016, în valoare de aproximativ 65.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor. (D.Z.)

 

Vezi si

85 de noi infectări cu coronavirus în județul Suceava, incidență de 1,86 la mia de locuitori. 20 de copii la ATI în toată țara

În ultimele 24 de ore, județul Suceava a înregistrat 85 de cazuri de infectare cu …