Tuesday , March 21 2023

Range Rover în valoare de 65.000 de euro căutat de autoritățile austriece, depistat în Vama Siret

Un ucrainean a fost depistat în Vama Siret la volanul unui Range Rover în valoare de 65.000 de euro. Maşina este căutată pentru confiscare de autoritățile din Austria, maşina având aplicate numere falserange

În seara de 8 mai 2018, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul ucrainean Oleg S., în vârstă de 30 de ani, care conducea un autoturism Range Rover cu număr de înmatriculare specific Slovaciei.

În urma verificărilor făcute în bazele de date, polițiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de autoritățile din Austria.

Mai mult de atât, s-a constatat că maşina figurează ca fiind radiată din circulație, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe aceasta nu îndeplinesc condițiile de formă şi fond ale unor plăcuțe autentice, fiind false.

În acest caz, polițiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tăinuire, punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat şi punere în circulație/conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu numere false.

Autoturismul, fabricat în anul 2016, în valoare de aproximativ 65.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor. (D.Z.)

 

Vezi si

Trei liceeni din județul Suceava s-au calificat la etapa internațională a Olimpiadei de Literatură și Limbă Polonă, din Varșovia

În weekendul 16-18 martie a.c., Suceava a găzduit etapa națională a olimpiadei de limba polonă …