Thursday , February 2 2023

Promovabilitate 100% și trei note de 10, în a doua zi de interviuri la concursul pentru directori școlari

Au promovat toți candidații, fiind obținute trei note de 10 – de către profesorii care au optat pentru posturile de director adjunct de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, de la Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” Cajvana și pentru postul de director la Școala Gimnazială Ciocănești. Printre candidații care au primit note peste 9 se numără candidații pentru funcțiile vacante de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Școala Gimnazială ”Miron Costin”Suceava, Palatul Copiilor Suceava și Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava. Cea mai mică notă a fost 7,90 și aparține candidatului care a optat pentru unul din cele două posturi de conducere vacante de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

A doua zi de interviuri din cadrul concursului pentru pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar a fost programată pentru evaluarea a 24 de candidați. Potrivit graficului publicat de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, au fost așteptați la interviu candidații care au optat pentru funcțiile de conducere vacante de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava, Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca, Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” Cajvana, Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni, Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți, Clubul Sportiv Școlar Gura Humorului, Grădinița cu Program Normal ”Lumea copilăriei” Gura Humorului, Școala Gimnazială Ciocănești, Școala Gimnazială Gulia, Școala Gimnazială Ostra, Școala Gimnazială Poieni Solca, Grădinița cu Program Prelungit Marginea, Liceul Tehnologic Special Bivolărie, Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița și Școala Gimnazială ”Ioan Vicoveanu” Vicovu de Jos.

Au promovat toți candidații, fiind obținute trei note de 10 – de către profesorii care au optat pentru posturile de director adjunct de la Colegiul Tehnic ”Alexandru Ioan Cuza” Suceava și de la Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare” Cajvana și pentru postul de director la Școala Gimnazială Ciocănești.

Au primit note peste 9 candidații pentru funcțiile vacante de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, Grădinița cu Program Normal ”Lumea copilăriei” Gura Humorului, Școala Gimnazială ”Miron Costin”Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Școala Gimnazială ”Constantin Morariu” Pătrăuți, Școala Gimnazială Poieni Solca, Școala Gimnazială Ostra, Școala Gimnazială Gulia, Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” Dumbrăveni, Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava, Grădinița cu Program Prelungit Marginea, Liceul Tehnologic ”Vasile Cocea” Moldovița, Școala Gimnazială ”Ioan Vicoveanu” Vicovu de Jos, unul din cei doi candidați de la Liceul Tehnologic Special Bivolărie, ambii candidați de la Școala Gimnazială ”Ion Irimescu” Fălticeni și unul dintre candidații la funcția de director adjunct la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca. Cea mai mică notă a fost 7,90 și aparține candidatului care a optat pentru unul din cele două posturi de conducere vacante de la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava.

Interviul este evaluat cu punctaje exprimate prin numere de la 0 la 10 de către fiecare membru al comisiei, iar nota minimă de promovare este 7. Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 24 de ore de la afișarea rezultatului. Soluționarea contestațiilor se realizează la nivelul comisiilor constituite în alt județ decât cel în care are loc proba de interviu, conform repartizării realizate de comisia națională de monitorizare și coordonare a concursului. (Oana NUȚU)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …