Sunday , November 27 2022

Profesor de la Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, doctor în filosofie

În an aniversar, Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți scrie istorie prin elevii și profesorii săi. După rezultatele remarcabile obținute de absolvenții colegiului la examenul național de Bacalaureat din această vară și, mai apoi la admiterea la mari facultăți din țară, a venit rândul cadrelor didactice să se facă remarcate. Profesorul Florin George Popovici a susținut marți, 27 septembrie, teza de doctorat, pentru care a obținut calificativul ”Excelent” și distincția ”Summa cum Laudae”.

”Întreg colectivul profesoral de la Colegiul Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți salută reușita domnului profesor Florin George Popovici și-l felicită pentru obținerea titlului de doctor în filosofie. Cu o teză care și-a propus să situeze filosofia, tehnologia, arta și literatura într-un raport de convergență trans- și interdisciplinară, intitulată <Fantoma dogmei din mașină și metafora minții-computer, o perspectivă controversată în lumina noilor tehnologii>, domnul profesor Florin George Popovici a obținut, în urma susținerii publice din data de 27 septembrie a.c., calificativul Excelent și distincția <Summa cum Laudae>”, a transmis directorul colegiului rădăuțean, prof. Adrian Puiu. Evaluarea profesorului Popovici a fost făcută de o comisie formată din profesori de la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași și Universitatea de Vest din Timișoara.

Florin George Popovici este al zecelea cadru didactic al colegiului care deține acest titlu științific. (O. N.)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …