Monday , February 6 2023

Primul master comun internațional, condus de un consorțiu de instituții de învățământ superior, din toamnă la USV

Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava implementează, din toamna acestui an, un program de master comun internațional în reziliență în contexte educaționale.

Cererile de burse pentru prima admisie pot fi depuse până pe 15 februarie a.c.

Masterul comun Erasmus Mundus în reziliență în contexte educaționale -EMJM FLOURISH este un program de master inovator cu normă întreagă de 2 ani, care își propune să formeze cadre didactice care să ofere o educație relevantă și echilibrată copiilor care trăiesc în medii defavorizate și marginalizate.

Programul este oferit de Universitatea Malta (partener principal), Universitatea Creta, Grecia, Universitatea din Lisabona, Portugalia și Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava și este susținut de alți cinci parteneri asociați, Universitatea Dalhousie, Canada; Universitatea din Pretoria, Africa de Sud, Universitatea Orebro, Suedia, Universitatea din Sao Paolo, Brazilia, și Centrul european de instruire în psihologie școlară.

Masterul comun Erasmus Mundus este primul master comun internațional, fiind condus de un consorțiu de instituții de învățământ superior și oferă o oportunitate unică. Prima ediție va începe în octombrie 2023, cu trei mobilități, la universități diferite. (O. N.)

 

Vezi si

Autocar cu șase persoane, răsturnat în șant, la ieșirea din Salcea. Nimeni nu a fost rănit

Duminică seara, în jurul orei 19.30, pe DN 29, un autocar a ieșit în afara …