Friday , December 9 2022

Primele B-Max vor fi livrate în România în luna septembrie

Medelul B-Max, produs exclusiv la fabrica Ford de la Craiova, va ajunge în showroom-urile din România în luna iulie, îns\ comenzile vor fi onorate începând cu luna septembrie, a declarat mar]i, la Geneva, Henrik Nenzen, pre[edintele Companiei Na]ionale Ford. El a spus c\ dou\ ma[ini din acest model, lansat mar]i la Salonul Auto de la Geneva, vor fi prezentate în România pe 22 martie, dat\ la care va începe prelaurea comenzilor. “B-Max va ajunge la sfâr[itul lui iulie-august la distribuitori, iar livr\rile efective vor începe din septembrie”, a precizat Nenzen. El a mai spus c\ dealerii români i[i vor adapta showroom-urile pentru prezentarea noului model, amenajând spa]ii generoase pentru acest automobil. Oficialul Ford a ad\ugat c\ peste 95% din produc]ia B-Max va fi destinat\ pie]elor externe. Nenzen afirma la finele lunii ianuarie c\ B-Max va avea în România un pre] special, mai mic comparativ cu cel din ]\rile unde va fi exportat.
Conceptul modelului B-Max a fost prezentat în luna martie a anului trecut la Salonul Auto de la Geneva, iar în iunie Ford a început s\ fabrice la Craiova primele prototipuri.
Din aprilie 2010, cand au ie[it pe por]ile uzinei din Craiova primele ma[ini produse de Ford în România [i pân\ în luna octombrie a anului trecut, au fost asamblate 17.105 autoutilitare Transit Connect.
În toamna anului trecut, produc]ia utilitarei a fost mutat\ la fabrica Ford din Valencia, pentru a face loc noului B-Max [i unui al doilea model de clas\ B, care va intra în produc]ie cel mai probabil din 2013. t

Vezi si

Flutur: Sper ca în 2023 să putem trimite la finanțare tronsonul dintre Pașcani și Suceava al A7. Avem nevoie de această autostradă ca de aer

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a mers, joi, personal în zona unde urmează a …