Saturday , July 20 2024

Primarul Sucevei se va vaccina împotriva noului coronavirus și îi îndeamnă pe suceveni să facă la fel

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, se va vaccina împotriva noului coronavirus și îi îndeamnă pe suceveni să procedeze la fel, deși nu este obligatoriu.

 

„În ceea ce mă privește, și eu mă vaccinez. Noi, cei din administrație, intrăm în etapa a doua de vaccinare, cea care începe la 15 ianuarie. Nu sar peste rând”, a declarat primarul Sucevei în conferința de presă de miercuri dimineață, 6 ianuarie.

Edilul a precizat că el crede în acest vaccin și are încredere în campania de vaccinare. „Am încredere în experții din sănătate și, chiar dacă nu este obligatoriu, eu îndemn sucevenii să se vaccineze. Îndemn de asemenea și celelalte personalități publice din toate domeniile de activitate să convingă cetățenii că e spre binele lor să facă acest vaccin”, a spus Ion Lungu.

În opinia sa, cu toții ne dorim să ne întoarcem cât mai repede la starea de normalitate, iar această stare de normalitate poate să revină doar vaccinându-ne și de aceea speră ca un număr tot mai mare de suceveni să se vaccineze. „Chiar dacă nu e obligatoriu, este un act de responsabilitate civică și ne uităm și la alte țări, precum Israel, cum sute de oameni stau la cozi să facă acest vaccin”, a declarat Ion Lungu. (D.P.)

Vezi si

Absolvent al Colegiului Național Militar ”Ștefan cel Mare”, admis primul la specializarea aleasă din cadrul Academiei Tehnice Militară ”Ferdinand I”

Nu doar elevii Colegiului Națiaonal Militar ”Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc obțin rezultate remarcabile, ci …