Primarul Lungu este pe primul loc pe buletinul de vot. La fel și lista PNL la Consiliul Local Suceava

reportersite
26 august 2020, 7:50

Biroul Electoral Municipal Suceava a efectuat, în cursul zilei de marți, 25 august, tragerea la sorți pentru stabilirea ordinii candidaților și partidelor pe buletinele de vot la alegerile pentru funcția de primar al Municipiului Su­cea­va, dar și pentru Consiliul Local Suceava.

În urma tragerii la sorți, actualul primar Ion Lungu va fi primul pe buletinul de vot, la fel cum și lista PNL va fi pe prima poziție a buletinelor de vot din municipiul Suceava.

După PNL, ordinea pe buletinele de vot pentru Primăria și Consiliul Local Suceava este următoarea: Pro România, urmați de PMP, PSD, ALDE, Partidul Ecologist Român, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), Alianța USR-PLUS, Partidul Verde, Partidul Uniunea pentru Bucovina, Partidul ADER la Democrație, Educație și Reconstrucție.

Pe ultimele trei poziții ale buletinelor de vot vor fi candidații independenți pentru funcția de primar Andrei Ionuț Neșculescu și, respectiv, Nedea Gheorghe, pentru Consiliul Local Suceavaadăugându-se și candidatura independentului Andrei-Lucian Bacoș. (D.P.)