Thursday , February 2 2023

Primarul Lungu dezminte că ar fi câștigat bani la tombola vaccinării și atrage atenția că al cincilea val ar putea să apară în ianuarie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a dezmințit în cadrul declarației de presă online de miercuri, 8 decembrie, o informație cum că ar fi câștigat 10.000 de lei la tombola vaccinării.

Ion Lungu a calificat a fi un „fake-news” ceea ce a fost vehiculat pe rețelele de socializare în care se arată că un anume Ion Lungu ar fi câștigat această sumă iar de aici mai departe s-a făcut legătura cu edilul sucevean.

„A apărut pe rețelele de socializare că aș fi câștigat 10.000 de lei la nu știu ce tombolă de vaccinare. Este un lucru total neadevărat. Ştirile false 100%, dar e un lucru care se poartă. Asta nu înseamnă, așa cum am spus, că nu rămân un fan al vaccinării și recomand sucevenilor să se vaccineze în continuare”, a mai spus Ion Lungu.

De asemenea, citând cu titlu general „specialiștii”, Ion Lungu a adăugat că sunt estimări că al cincilea val al pandemiei va veni în luna ianuarie și de a făcut nelipsitul său apel la vaccinare și la respectarea măsurilor de protecție sanitară. De altfel, primarul Sucevei a remarcat că în ultima perioadă a scăzut ritmul de vaccinare împotriva COVID-19 și a îndemnat sucevenii să se protejeze prin vaccinare. (D.P.)

Vezi si

 Activități desfășurate de polițiștii suceveni pentru prevenirea violenței în mediul școlar (FOTO)

În perioada 30 ianuarie –  3  februarie 2023, polițiștii organizează o serie de activități suplimentare …