Sunday , December 4 2022

Primăria Suceava va face un studiu de fezabilitate pentru acoperirea și modernizarea patinoarului

Iarna trecută, municipalitatea a vândut peste 12.000 de bilete de intrare pe Patinoarul Areni, încasând aproximativ 74.000 de lei, sumă care a acoperit costul utilităţilor, a arătat viceprimarul Marian Andronache

Anul acesta, Primăria Suceava va face un studiu de fezabilitate pentru acoperirea și modernizarea patinoarului de pe strada Universităţii. Anunţul a fost făcut, ieri, 4 martie, de către viceprimarul Marian Andronache care a mai spus că și că municipalitatea suceveană va avea ca preocupare și identificarea de fonduri pentru realizarea lucrărilor.

Viceprimarul PMP al Sucevei, Marian Andronache, a precizat acestea având în vedere că Patinoarul Areni a fost închis începând de luni, 4 martie, ocazie cu care a prezentat și un bilanţ al activităţii pe această iarnă, edilul arătând că la Patinoarul Artificial Areni au fost vândute peste 12.000 de bilete de intrare, cele mai multe fiind pentru preșcolari, elevi și studenţi. În total, în această iarnă, municipalitatea a încasat 74.054 de lei, sumă care acoperă costul utilităţilor.

Astfel, potrivit sursei citate, în perioada 4 decembrie 2018 – 1 martie 2019 au fost vândute 12.501 de bilete. Conform unei situaţii a încasărilor înregistrate în această iarnă și comunicată de către viceprimarul Marian Andronache, în perioada susmenţionată au fost vândute 2.630 de bilete a câte 9 lei pentru adulţi și 9.871 de bilete a câte 5 lei pentru preșcolari, elevi și studenţi. De asemenea, au fost vândute și 343 de bilete a câte 3 lei pentru ascuţirea patinelor. (D.P.)

Vezi si

O femeie de 33 de ani, ajunsă în stare gravă la spital, le-a spus medicilor că s-a înjunghiat din greșeală în burtă în timp ce se certa cu soțul

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava a ajuns, sâmbătă după-amiază, …

One comment

  1. Absolut incredibil cat de IDIOTI ne cred indivizii astia gen LUNGU sau FLUTUR. O simpla cautare pe GOOGLE cu “ÏON LUNGU ACOPERIRE PATINOAR SUCEAVA” iti arata cum ca de multi ani promite chestia asta. Nu am mers mai departe de 2012, ca nu merita asta sa pierzi timpul pentru el.
    Nu pot sa nu-mi aduc aminte un titlu de carte a lui Dinu Sararu: NISTE TARANI