Wednesday , June 7 2023

Prefectul de Suceava insistă ca podul de la Milișăuți să fie dat în folosință în iunie

DRDP Iași a reușit să depună o cerere conformă pentru avizarea podului provizoriu de la Milișăuți astfel încât să fie efectuate lucrările de refacere a podului peste râul Suceava. Un anunț a fost făcut de prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, în conferința de presă de joi, 2 martie.

Răspunzând unei întrebări adresate în respectiva conferință de presă, Alexandru Moldovan a spus că a purtat discuții la Apele Române, care a trebuit să ceară Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași să refacă cererea pentru avizarea proiectului tehnic deoarece în cadrul acestei documentații tehnice nu era prevăzută și realizarea variantei provizorii de circulație pe perioada cât podul rutier de la Milișăuți va fi reparat.

Potrivit prefectului, DRDP Iași a depus o nouă solicitare care pare, la o primă vedere, să fie conformă și să obțină avizul solicitat. Pe de altă parte, prefectul de Suceava a atenționat DRDP Iași că dacă termenele contractuale nu vor fi respectate – în sensul că din luna iunie se va putea circula pe pod – va uzita de prerogativele de prefect, fără a menționa în mod specific la ce anume se referă. (D.P.)

 

Vezi si

Ambulanța Suceava nu are furnizori de piese pentru Mercedesurile din dotare. 35 din 59 de utilitare au peste 10 ani de funcționare

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava este cât se poate de divers, cu …