Tuesday , January 31 2023

Poliţiştii au salvat un tânăr care încerca să se spânzure în pădurea din Păltinoasa

Un tânăr de 18 ani, din Păltinoasa, s-a certat cu membrii familiei sale, după care a plecat de acasă ameninţând că se va sinucide. Poliţiştii au plecat să-l caute, reuşind să-l găsească în pădurea din localitate, având în jurul gâtului o sfoară legată de un copac. Poliţiştii au reuşit să-l salveze pe tânăr, care a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale

politie

In data de 23 iunie 2015, la ora 20.43, Virgil L., din comuna Păltinoasa, a anunţat prin 112 faptul că Ovidiu T., de 18 ani, localnic, după ce a avut unele discuţii contradictorii cu membrii familiei sale, a plecat de acasă ameninţând că se va sinucide.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, iar în jurul orei 22.40, Ovidiu T. A fost găsit în pădurea de pe raza comunei Păltinoasa, denumită Strujniţă la circa opt kilometri de vatra satului Capu Codrului, în timp ce încerca să se sinucidă, respectiv având în jurul gâtului o sfoară legată de un copac. Intervenţia promptă a poliţiştilor care i-au dezlegat funia din jurul gâtului şi l-au transportat pe Ovidiu T. până într-o zonă în care a fost posibilă intervenţia unei ambulanţe, a făcut ca viaţa tânărului să fie salvată, aceasta find transportată la Spitaul orăşenesc Gura Humorului, cu diagnosticul de „tentativă de suicid prin spânzurare” şi ulterior transferat la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi evaluare psihologică. (C.Z.)

Vezi si

Februarie începe cu o oprire de apă la Rădăuți

În data de 1 februarie începând cu ora 08.00 în zona Şcolii gimnaziale „Ion Pintilie” …