Thursday , December 1 2022

Plasă de lumini ornamentală, economică, amplasată în centrul Sucevei

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunţat că, începând din vineri seară, o plasă formată din sute de beculeţe (corpuri LED) va lumina o porţiune din Piaţa 22 Decembrie.

“Pentru ca plimbările de seară să fie puţin mai speciale, dar și pentru cei care vor ca fotografiile de pe reţelele sociale, a­minti­rile, să fie într-un cadru mai frumos”, a spus viceprimarul Sucevei.

Conform acestuia, luminile vor fi aprinse în fiecare seară, până la ora 00:00 (pentru economie) și nu sunt luminiţele pentru sărbători, această plasă luminoasă urmând să rămână permanent în centrul orașului.

Structura cu leduri pentru iluminat ornamental nou montată are 1.350 becuri cu lumină caldă de 5W, având un cost de funcţionare de doar 6.7lei/oră.

“Economii facem din 2019, atunci când am înlocuit întregul sistem de iluminat clasic cu corpuri tip LED, energie verde (4311 corpuri de iluminat tip LED și 7402 lămpi tip LED în 21 de unităţi școlare), din fonduri elveţiene, finanţarea nerambursabilă reprezentând 85% din 16.628.606,93 lei fără TVA”, a mai spus viceprimarul Harșovschi. (C.A.)

Vezi si

Ioan Stan, de 1 Decembrie: Faptele noastre bune, realizările noastre, sunt cel mai înalt omagiu pe care îl putem aduce țării

Senatorul Ioan Stan, liderul PSD Suceava, a transmis un mesaj în care arată că încărcătura …