Tuesday , May 11 2021

Pieton extrem de beat, lovit de o mașină, la Capu Codrului

Sâmbătă seara, la ora 20:50, D. Alexandru, de 65 ani, din Valea Moldovei, în timp ce conducea autoturismul marca Skoda Octavia, pe D.N. 2E, în afara localității Capu Codrului, comuna Păltinoasa, având direcția de deplasare Fălticeni către Gura Humorului, a surprins și accidentat pe numitul B. Constantin, de 29 de ani, din Păltinoasa, ce se deplasa în zigzag, în calitate de pieton, pe partea dreaptă, cu direcția de deplasare Berchisești către Capu Codrului, proiectându-l pe acostamentul părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat mai întâi la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în vederea efectuării unor investigații medicale suplimentare, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale i s-a stabilit următorul diagnostic: „etilism acut, traumatism cranio-cerebral”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.

Pietonul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.  

Vezi si

O femeie din Udești încearcă de aproape jumătate de an să aducă în țară trupurile neînsuflețite ale fiicei și nepoțelului ei

O mamă și fiul ei au fost găsiți fără suflare, în luna decembrie a anului …