Thursday , December 1 2022

Peste 400 de medici de diferite specialități s-au întâlnit zilele trecute la Rădăuți

Întâlnirea a avut loc în cadrul Conferinței ”Zilele Medicale Rădăuțene”. Evenimentul a fost organizat după o pauză de trei ani.

Zilele trecute, municipiul Rădăuți a găzduit un eveniment deosebit în cadrul căruia s-au reunit nume importante din sistemul medical românesc.

Astfel, Asociația Medicilor din Rădăuți împreună cu Colegiul medicilor Suceava, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, Societatea de Medici și Naturaliști Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” Iași  au organizat a VII-a ediție a Conferinței ”Zilele Medicale Rădăuțene. Evenimentul s-a derulat pe parcursul a trei zile, fiind prezentate lucrări științifice pe trei secțiuni, și anume Secțiunea Medicală, Secțiunea Chirurgicală și Secțiunea asistenților medicali.

”După o pauză de trei ani, ne-am bucurat de aceeași atmosferă științifică, de înaltă ținută academică, dar în același timp colegială, în care participanții au avut ocazia să-și prezinte activitatea clinică, de cercetare și să se cunoască. Sper ca această întâlnire medicală să ne facă mai buni profesional”, a declarat doctorul Liviu Budei, președintele conferinței și șeful secției de Chirurgie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți. (Cristina RUŞTI)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …