Wednesday , April 7 2021

Peste 28.000 de suceveni s-au vaccinat până acum împotriva Covid 

Aproape 17.000 de persoane au primit ambele doze de vaccin. Duminică, 7 martie, în județul nostru s-au vaccinat 830 de persoane.

După cum reiese din datele statistice furnizate de Direcția de Sănătate Publică, până acum 28.649 de persoane au primit prima doză de vaccin anti Covid 19, iar 16.468 de persoane au fost vaccinate cu ambele doze de vaccin.

În cursul zilei de duminică, 7 martie, în județul nostru s-au vaccinat 830 de persoane, dintre care 803 cu prima doză, iar 22 de persoane au fost vaccinate cu doza a doua de vaccin anti Covid 19.

Cele mai multe vaccinări se fac în continuare la Spitalul Județean, unde au fost imunizați împotriva acestui virus 177 de suceveni. La unitatea spitalicească din Gura Humorului au fost vaccinate 111 persoane, iar la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc 101. La centrul de vaccinare din Vatra Dornei, s-au vaccinat 117 persoane, la Spitalul Siret 79, iar la centrul comunitar de vaccinare din cadrul Școlii Gimnaziale ”Miron Costin” s-au vaccinat 50 de persoane, în timp ce la centrul de vaccinare de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” 26 de persoane au primit vaccinul anti-Covid-19. Au mai fost 54 de persoane imunizate împotriva noului coronavirus la centrul de vaccinare din Dolhasca și câte șase, respectiv patru persoane, la centrele de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc și Parcul Zoo Rădăuți. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …