Friday , October 22 2021

Pentru prima dată de la debutul pandemiei, secția ATI a Spitalului Județean are șase paturi libere

Patru pacienți au fost transferați în secția de Boli Infecțioase, starea lor de sănătate îmbunătățindu-se. Din nefericire, doi pacienți cu COVID au murit în ultimele 24 de ore

După cum au confirmat reprezentanții Spitalului Județean Suceava, miercuri este prima zi de la debutul pandemiei de Covid-19 când secția de Terapie Intensivă Covid din cadrul Spitalului Județean are șase paturi libere.

Aceste paturi au fost eliberate în ultimele 24 de ore, după ce medicii au decis transferul a patru pacienți în secția de Boli Infecțioase. Starea acestora de sănătate s-a îmbunătățit și nu mai aveau nevoie de terapie intensivă. Alte două paturi s-au eliberat după ce doi pacienți diagnosticați cu Covid 19, în stare gravă, au decedat.

”Sunt șase paturi libere acum, patru pacienți au fost duși înapoi pe secții, iar doi au decedat”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava.

La nivelul județului nostru mai sunt două paturi de terapie intensivă, la Spitalul Municipal Rădăuți, iar acestea erau ambele ocupate, în cursul după-amiezii de miercuri. (C.R.) 

Vezi si

Ansamblul VIVASY, viitorul cuib al familiei tale

Trutzi Real Estate, dezvoltatorul imobiliar sucevean, face primii pași spre extindere în afara Sucevei. Astfel, …