Sunday , October 2 2022

Patru vasluieni, cercetaţi de poliţiştii suceveni după ce au înşelat o fălticeneancă prin metoda „accidentul”

Patru indivizi cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani, din comuna Cozmeşti, judeţul Vaslui, s-au ales cu dosare penale după ce au înşelat cu 1.000 de euro o femeie din Fălticeni, căreia i-au spus că nora ei a avut un accident rutier şi este în stare gravă la spital, având nevoie de bani 

metoda accidentul [800x600]

In data de 22 octombrie 2015, în urma investigaţiilor făcute cu privire la comiterea unei înşelăciuni prin metoda „accidentul”, persoana vătămată fiind Alexandrina D., din municipiul Fălticeni, autorii au fost identificaţi ca fiind Giorgian Nedelea, de 25 de ani, Mihai Simon, de 20 de ani, Mihai Alin Melinte, de 22 de ani şi Romeo Constantin Chelariu, de 28 de ani, toţi din comuna Cozmeşti, judeţul Vaslui, în prezent arestaţi preventiv într-un arest din ţară.
Anchetatorii au descoperit că Giorgian Nedelea, aflat în Penitenciarul Iaşi, în data de 12 septembrie 2015, a sunat-o pe Alexandrina D. şi după ce s-a recomandat ca fiind doctor din cadrul Spitalului Suceava i-a spus că nora ei a avut un accident de maşină şi este în stare gravă la spital, iar pentru intervenţia pe care o necesită trebuie să-i dea suma de 3.500 de euro. Ulterior, după ce femeia a fost de acord să dea suma de 1.000 de euro, la locuinţa lui Alexandrina D. s-au prezentat Mihai Simon, însoţit de Mihai Alin Melinte, care au intrat în posesia banilor.
Din cercetările poliţiştilor a reieşit că Mihai Simon şi Mihai Alin Melinte au venit în municipiul Fălticeni, cu maşina condusă de către Romeo Constantin Chelariu. In urma probelor administrate de procurorul de caz s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de Giorgian Nedelea pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, iar pentru Mihai Simon, Mihai Alin Melinte şi Romeo Constantin Chelariu, pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune. (C.Z.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …