Sunday , September 25 2022

Patru persoane au scăpat nevătămate după ce un șofer a produs o tamponare la Bogdănești

Un localnic a virat stânga fără să se asigure, intrând în coliziune cu mașina ce venea de pe sensul opus. Din fericire, niciuna din cele patru persoane aflate în cele două autoturisme nu a fost rănită 

accident Bogdanesti

Ieri, în jurul orei 08.00, Vasile Dumitrache, de 45 de ani, din comuna Bogdănești, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310 pe DJ 155 A, pe raza localității de domiciliu, a virat stânga pentru a pătrunde pe un drum secundar, însă din cauză că nu s-a asigurat corespunzător a fost lovit de autoturismul Audi A4 condus de Ovidiu Nemțoi, de 32 de ani, din comuna Baia. Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălti­ceni a intervenit la accidentul rutier produs pe raza comunei Bog­dă­nești.

Două autoturisme au intrat în coliziune frontală, însă, din fericire, după evaluarea medicală, niciuna din cele patru persoane implicate în accident nu a necesitat transportul la spital.

Salvatorii au luat măsurile de siguranță specifice – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanți și lubrifianți și au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri. Polițiștii l-au amendat și i-au reținut permisul pentru 60 de zile lui Vasile Dumitrache. (D.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …