Friday , September 30 2022

Patru maşini făcute praf în centrul Sucevei, de un şofer care a fugit de la locul accidentului (Galerie FOTO)

 
accident banca3 [800x600]


Patru maşini făcute praf şi un stâlp din fier pus la pământ, de un şofer care a scăpat maşina de sub control. Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineţii de ieri, în municipiul Suceava, pe strada Ana Ipătescu. După ce a intrat în trei autoturisme parcate, şoferul vinovat de producerea accidentului a dat bir cu fugiţii. Proprietarii maşinilor BMW, Volkswagen Jetta şi Dacia Logan au fost treziţi în noapte după ce autoturismele le-au fost făcute praf, iar bubuitura puternică a fost auzită de localnicii din zonă. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au găsit patru autoturisme, inclusiv autovehicul marca Audi A4 care a produs tamponarea, ce prezentau avarii şi un stâlp de fier montat pe trotuarul străzii îndoit. Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, un autoturism Audi înmatriculat în Bulgaria a tamponat trei maşini parcate, după care cei doi ocupanţi ai automobilului au părăsit locul accidentului abandonând maşina cu cheile în contact. Cei doi au fost văzuţi de martori, care au precizat că erau într-o stare vizibilă de ebrietate, însă nu au fost depistaţi până ieri seară. Pentru continuarea cercetărilor şi ţinând cont de faptul că în autoturismul din care au fugit cei doi ocupanţi se aflau cheile de contact, iar geamul portierei stânga faţă era spart, autovehiculul înmatriculat în Bulgaria a fost ridicat şi transportat la sediul Poliţiei municipiului Suceava, existând suspiciuni că ar putea fi furat. Cercetările continuă în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului rutier, urmând ca în functie de rezultat să se dispună procedural. Poliţiştii au stabilit cum că autoturismul care a produs tamponarea aparţine unui tânăr de 23 de ani, din Dorohoi şi au cerut ajutorul colegilor de la IPJ Botoşani pentru a luat legătura cu proprietarul. Ei vor să stabilească dacă tânărul de 23 de ani era la volan sau dacă acesta şi-a vândut autoturismul de curând sau l-a împrumutat unei alte persoane. (Constantin ZUZEAC)

Vezi si

Leii ucraineni refugiați la Rădăuți au ajuns în Africa de Sud

Simba și Mir, cei doi lei care luni au fost preluați de la Grădina Zoologică …

3 comments

  1. Daca autovehiculul care a produs accidentul este inmatriculat in Bulgaria, sunt slabe sanse ca cei 3 soferi pagubiti sa-si recupereze daunele in totalitate.

  2. sunteti perseverenti?aveti putin timp liber si vreti sa invatati lucruri noi,nu ezitati sa ne cautati.Lucrati ca operatori online,3 ore pe zi cu un venit de 300 dolari lunar.viata dv. se schimba daca transmiteti un mesaj ‘’info’’ la adresa mail:[email protected]

  3. Plină Suceava de șoferi băuți la volan.Iau permisul cu …hârtii verzi și au impresia că pot face orice.Mare desfrâu în circulația rutieră.