Wednesday , February 21 2024

Patru indivizi retinuti `n scandalul de la Stulpicani

Ace[tia vor fi prezenta]i instan]ei cu propunere de arestare preventiv\ pentru tentativ\ de omor
Procurorii Parchetului de pe lâng\  Tribunalul Suceava au propus instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Ionel Remus {ecman, {tefan Gheorghe Flocea, Alexandru Constantin Flocea [i Marian Catrinar, pentru s\v=r[irea infrac]iunii de tentativ\ la omor calificat.
~n umrma probatoriului administrat `n cauz\, cei patru au fost identifica]i ca fiind cei care mar]i sear\ l-au b\tut p=n\ c=nd l-au adus `n stare de incon[tien]\ pe  Gavril Dumbrav\ de 22 de ani din Stulpicani,  Probatoriul administrat în cauz\, pân\ în aceste moment al urmăririi penale, a relevat faptul c\  `n ziua de 20 septembrie a.c., Gavril Dumbrav\, dup\ ce [i-a petrecut seara `mpreun\ cu prietenii s\i  la C\minul Cultural din Stulpicani, s-a `ntors spre cas\ cu ma[ina acestora. L\sat la cap\tul uli]ei pe care locuia, t=n\rul a fost atacat de mai mul]i indivizi [i b\tut cu parii p=n\ c=nd a ajuns `n stare de incon[tien]\.
Gavril Dumbrav\ a fost transportat la Spitalul Jude]ean Suceava unde a fost diagnosticat cu cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-toracic, contuzie cerebral\ sever\, com\ gradul III, traumatism toracic.   (NECULAI RO{CA)

Vezi si

Bărbat de 50 de ani din Nisipitu, băgat după gratii pentru că a omorât o cățea Husky cu o țapină

Luni, 19 februarie, un bărbat de 50 de ani din Nisispitu, comuna Ulma, a fost …