Wednesday , February 1 2023

Patru decese într-o singură zi din cauza consumului exagerat de alcool

alcoolic_37831600


Intr-o singură zi, patru persoane au decedat din cauza consumului excesiv de alcool. Trei dintre ei au fost găsiţi decedaţi la domiciliul lor, iar un bătrân din localitatea Boroaia a decedat la Spitalul Judeţean Suceava. Aşa cum v-am prezentat în numărul anterior al cotidianului “Obiectiv”, bărbatul era aproape de comă alcoolică, când a confundat sticlele şi a băut alcool etilic şi alcool sanitar. Din păcate medicii suceveni nu au mai putut face nimic, iar acesta şi-a pierdut viaţa în secţia de Terapie Intensivă a spitalului sucevean.
Maria M. în vârstă de 60 de ani din localitatea Vama a fost găsită decedată de către concubinul său în vârstă de 83 de ani, după ce cu o seară înainte au consumat împreună o cantitate însemnată de băuturi alcoolice. Se pare că femeia a adormit pe podea, iar bărba-tul într-o cameră alăturată. Dimineaţă a fost găsită fără suflare. Oamenii legii nu au putut constată urme de violenţă care ar fi putut induce ideea de moarte suspectă, dar din cauză că femeia nu era înscrisă la un medic de familie, a fost transportată la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc pentru necropsie.
Mircea I. din localitatea Salcea, a fost găsit decedat în locuinţa sa, de către membrii familiei. După cum reiese din declaraţiile fiului său, bărbatul era un împătimit consumator de băuturi alcoolice iar în seara de marţi, 16 iunie, băuse cu un vecin. Deoarece bărbatul nu mai trecuse pe la medicul de familie în ultimii doi ani, acesta nu a putut elibera certificatul constatator al decesului, iar cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru a se efectua necropsia şi a se stabili cauzele exacte ale decesului.
Tot în cursul zilei de miercuri, 17 iunie, a fost găsit fără suflare şi Viorel C. în vârstă de 49 de ani din localitatea Horodnic de Sus. Bărbatul locuia singur şi obişnuia să bea tot ce-i ieşea în cale. Vecinii povestesc despre el că era mai mult beat decât treaz. A fost găsit de către un vecin, întins pe podea, fără suflare. Nu prezenta urme de violenţă pe trup, dar nici un medic nu-l avea în baza de date. Din acest motiv a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru necropsie. (C.R.)

Vezi si

Un tânăr de 18 ani din Bunești, prins de jandarmii din Fălticeni după ce a lovit un bărbat cu o bâtă

În data de 30 ianuarie a.c., pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din municipiul …