Friday , October 22 2021

Parcul și strada Simion Florea Marian au fost reabilitate

Lucrările de modernizare și reabilitare a unei noi zone din municipiul Suceava au fost finalizate. Este vorba de parcul Simion Florea Marian, situat peste drum de casa memorială a marelui etnograf român.
O informare în acest sens a fost făcută în dimineața zilei de marți, 21 septembrie, de către viceprimarul Lucian Harșovschi. “Odată cu reabilitarea parcului Simion Florea Marian din centrul orașului (unde am refăcut aleile, am montat bănci și coșuri de gunoi), am modernizat și parcarea aferentă acestuia, precum și strada Simion Florea Marian pe o suprafață de 1110,5 mp”, a precizat Lucian Harșovschi.
Datele tehnice ale lucrărilor sunt, pe lângă suprafața totală a carosabilului de 1110,5 mp, următoarele: parcare în suprafață de 250 mp; trotuar în suprafață de 97 mp; bordură mare pe o distanță de 97 metri liniari; asfalt de uzură în cantitate de 140 t; 30 de locuri de parcare. De asemenea, datele tehnice ale lucrărilor de la parcul Simion Florea Marian sunt: alei cu pavajpe o suprafață de 440 mp; bordură mare pe o distanță de 1755 metri liniari; bordură mică pe o distanță de 403 metri liniari și așa numite “elemente de treaptă” pe o lungime de 36 metri. (D.P.)

Vezi si

La intrarea în vacanță, doar 5 noi cazuri de COVID în școlile sucevene

La intrarea în vacanța forțată de două săptămâni, decisă de Ministerul Educației, unitățile de învățământ …