Monday , October 3 2022

Ovidiu Donţu, reales la conducerea organizaţiei municipale Suceava a PSD

Senatorul de Fălticeni Ovidiu Donţu a fost reales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, el fiind singurul candidat înscris pentru această funcţie u Donţu deţine funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava din decembrie 2011

Ovidiu Donţu a fost reales, sâmbătă, cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, el fiind singurul care a candidat pentru funcţia respectivă. Conform organizatorilor, la Adunarea Generală a Organizaţiei Municipale Suceava a PSD au participat şi votat 400 de membri de partid. Ovidiu Donţu este şi preşedintele executiv al organizaţiei judeţene Suceava a PSD şi a candidat cu succes la alegerile legislative din 9 decembrie 2012 în colegiul 3 de Senat din judeţul Suceava – localităţile din partea de sud-est a judeţului, inclusiv municipiul Fălticeni.
Funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PSD a fost câştigată de consilierului local Tiberiu Brădăţan, medic la Unitatea de Urgenţe şi purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean. La alegerile din 9 decembrie 2012, el a candidat pentru un mandat de senator în colegiul 2 – municipiul Suceava şi circa 20 de localităţi limitrofe, dar fără succes. La alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale care au avut loc sâmbătă, 16 martie, au participat, printre alţii, preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PSD, Cătălin Nechifor şi liderul organizaţiei judeţene Suceava a PNL, deputatul {tefan Alexandru Băişanu.
„Sper ca împreună cu noua echipă de conducere să aducem un suflu nou în cadrul organizaţiei PSD Suceava. Am o remarcă specială de făcut în ceea ce îl priveşte pe domnul Tiberius Brădăţan, prim-vicepreşedintele ales: un politician care l-a devansat pe Gheorghe Flutur cu cinci mii de voturi şi nu a ajuns în Parlament din cauza unei legi strâmbe şi cred că va mai avea un cuvânt greu de spus pe viitor”, a declarat Ovidiu Donţu. El a reiterat faptul că principalul obiectiv al organizaţiei municipale Suceava a PSD este câştigarea funcţiei de primar al municipiului Suceava la alegerile locale din 2016, iar în prezent sunt trei posibili candidaţi: Ovidiu Donţu, Tiberius Brădăţan şi viceprimarul Gavril Vîrvara. Ovidiu Donţu a precizat că se aşteaptă ca şi alţi colegi să se poată situa în viitor ca posibili şi serioşi competitori pentru funcţia de primar, precizând că vor fi făcute analize şi sondaje în acest sens. (D.P.)

Vezi si

Terenul viitoarei clădiri a Facultății de Medicină a fost transferat în administrarea USV

Consilierii județeni suceveni au aprobat trecerea unei suprafețe de teren de 1.440 de mp. din …