Sunday , October 2 2022

Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat de 48 de ani care și-a lovit, amenințat și jignit fiica de 25 de ani

Sâmbătă seara, la orele 19.30, lucrătorii de poliție au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 25 ani din orașul Cajvana despre faptul că a fost agresată fizic de către tatăl acesteia de 48 ani.

politia, masina noua Obiectiv

Din discuțiile purtate cu aceasta a reieșit faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18:00, în timp ce femeia se afla la domiciliul bunicilor săi, la un moment dat a venit tatăl său, care a pătruns fără drept în curtea locuinței din orașul Cajvana și a început să îi adreseze cuvinte și expresii jignitoare și amenințări fiicei sale, creându-i acesteia o stare de temere. Apoi bărbatul a lovit-o cu palma în zona feței pe fiica sa, după care a părăsit locul respectiv.

Ca urmare a agresiunilor, victima nu a solicitat intervenția unui echipaj ambulanțier la fața locului. Victima a depus plângere penală împotriva tatălui ei, iar cu privire la acest eveniment a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil în perioada 06 – 11 august 2022.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de ,,Violență în familie” , „amenințare” și „violare de domiciliu”.

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …