Sunday , February 5 2023

Ordin de protecție emis de polițiști împotriva unui individ din Straja care și-a lovit tatăl

Miercuri, 28 decembrie , la ora 21:30, în timp ce se afla la domiciliul său din Straja, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, C. Gheorghe a fost lovit cu pumnul de către fiul său, C. Cosmin.

politia, masina noua Obiectiv

Totodată, fiul agresiv a distrus un ochi de sticlă de la ușa de la intrare în casă. Tatăl său nu a suferit leziuni vizibile în urma altercației, fapt pentru care nu a dorit intervenția unui echipaj medical.

Polițiștii chemați la fața locului au întocmit formularul de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate, așadar,  s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva lui C. Cosmin, pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, împotriva acestuia s-a dispus ca măsură de protecție părăsirea temporară a locuinței din  Straja și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de tatăl său și față de casa acestuia.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Violență în familie și „Distrugere”.

 

Vezi si

Circulație în condiții de iarnă, fără probleme deosebite, pe drumurile naționale din județ. Recomandări ale polițiștilor pentru șoferi

Prefectura Suceava a informat, duminică dimineață, că Secția Drumuri Naționale Suceava a acționat cu utilajele …