Friday , April 19 2024

Ordin de protecție emis de polițiști împotriva unui bărbat din Vicovu de Sus care și-a dat mama afară din casă și a jignit-o

Vineri, la  ora 13:00, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizaţi  de către o femeie cu privire la faptul că fratele său, S. Petru, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare mamei sale, S. Mariana, și a scos-o afară din locuință, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au găsit-o pe S. Mariana într-o anexă a locuinței,  iar în casa de locuit se afla fiul acesteia, S. Petru, sub influența băuturilor alcoolice.

Femeia a spus că locuiește în chirie, împreună cu fiul său, iar  în jurul orelor 12.00, în timp ce se aflau  în casă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, S. Petru a început să provoace scandal, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare și a scos-o din locuința comună pe mama sa. Femeia nu a fost victima unei infracțiuni și nu au dorit să depună plângere penală față de fiul ei.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către femeie a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a acesteia și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva lui S. Petru pe o perioadă de 5 zile.

Întrucât  se afla într-o stare avansată de ebrietate, acesta a fost internat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie.

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …