Monday , March 4 2024

O tanara din Cornu Luncii si-a spart dintii in tetiera masinii, la o frana brusca

Duminica diminea]\, pe la ora 03.10, la triajul Spitalului Municipal F\lticeni, s-a prezentat Mihai C. de 20 ani din comuna Cornu Luncii, împreuna cu minora P.F. de 17 ani din comuna Dr\goie[ti, care a declarat ca aceasta din urma este victima unui accident de circula]ie produs pe DN15C, pe raza localit\]ii Praxia.
În urma verific\rilor s-a stabilit ca Mihai C., în timp ce conducea un autoturism, într-o curba la dreapta, a frânat brusc deoarece din sens invers circula un alt auto [i nu mai avea vizibilitate pentru a continua deplasarea în siguran]\, din cauza luminilor puternice. În urma frân\rii bru[te a rezultat v\t\marea minorei, pasager dreapta spate, care s-a lovit cu capul de tetiera din fa]\. Fata a fost transportata Spitalul Municipal F\lticeni, fiind internata cu  diagnosticul de „contuzie faciala [i fractura dentar\”, necesitând pentru vindecare 15-20 zile îngrijiri medicale.
Conduc\torul auto implicat in accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltata o probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conduc\torul auto [i pasagera nu purtau centura de siguran]a în momentul accidentului. (O.S.)

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …