Wednesday , April 17 2024

O mașină a luat foc la 300 de metri de Aeroportul Salcea. Nu au fost victime

Joi dimineață, în jurul orei 04.50, o mașină Dacia care staționa a luat foc la Plopeni – Salcea, pe strada Aeroportului. Poliția orașului Salcea a fost sesizată imediat prin 112.

Autoturismul a luat foc în timp ce staționa pe str. Aeroportului din orașul Salcea, localitatea Plopeni, iar inițial la fața locului a intervenit un angajat al SPSU – Aeroport cu o autospecială destinată stingerii incendiilor, apoi și un echipaj de pompieri militari din cadrul I.S.U Suceava care au lichidat incendiul.

Conform procesului-verbal de intervenție întocmit de echipajul din cadrul I.S.U Suceava, s-a stabilit drept cauză probabilă de aprindere un scurtcircuit localizat în compartimentul motor.

Contactat de Poliție, conducătorul autoturismului în cauză a declarat că în dimineața de joi se deplasa dinspre județul Botoșani spre Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava deoarece avea programat un zbor la ora 05.20 spre București, iar în timp ce se deplasa pe strada Aeroportului a sesizat că sistemul de ambreiaj al autoturismului în cauză nu mai funcționează corect, moment în care a parcat autoturismul la aproximativ 300 de metri de intrarea la aeroport, deplasându-se până acolo pe jos.

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate și constatărilor echipajului de intervenție din cadrul ISU Suceava, nu există suspiciuni privind săvârșirea infracțiunii de „distrugere din culpă”. (O.S.)

foto: imagine generică

Vezi si

Festivalul de Artă Medievală „Ștefan cel Mare”, nominalizat la „Destinația Anului”, ediția 2024

Toți cei care iubesc Cetatea de Scaun a Sucevei și evenimentele care se organizează aici …