Thursday , February 9 2023

O întreagă familie din Suceava a murit în urma unui cumplit accident (FOTO)

Un şofer de 37 de ani, din Suceava, a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului, din motive încă neelucidate. Au murit pe loc atât şoferul, cât şi mama acestuia, în vârstă de 67 de ani, care era pe locul din dreapta şoferului, precum şi tatăl său, în vârstă de 76 de ani, aflat pe bancheta din spate a maşinii. Tragedia s-a produs ieri după-amiază, între două localităţi din judeţul Arad

Un teribil accident rutier a avut loc ieri, în jurul orei 13.55, pe DN 7, pe drumul ce face legătura între localităţile Păuliş şi Sîmbăteni,din judeţul Arad. Un autoturism Renault Clio, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Suceava, pe scaunul din dreapta se afla mama acestuia, în vârstă de 67 de ani, iar pe bancheta din spate se afla tatăl şoferului, în vârstă de 76 de ani. Autovehiculul în care se afla familia a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a încolăcit în jurul copacului. “Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 7, din direcţia Arad spre Lipova, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrând într-un copac de pe marginea drumului”, a declarat inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de descarcerare pentru scoaterea cadavrelor din autoturism, operaţie care a durat aproximativ o oră.
Drumul Păuliş-Sîmbăteni a fost blocat aproximativ două ore, până când poliţiştii au încheiat măsurătorile, iar trupurile neînsufleţite au fost scoase din maşină. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. (C.Z.)

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …