Saturday , June 22 2024

O femeie din Vicov, bolnava psihic, a vrut sa-si puna capat zilelor, taindu-si gatul

Maria Ursulean, o femeie de 43 de ani din Vicovu de Sus, internat\ la Spitalul de recuperare a bolnavilor psihici de la Sasca Mic\ – Cornu Luncii a ajuns luni sear\ la Spital cu o plag\ t\iat\ la g=t, medicii suceveni lu=nd decizia, dup\ ce au efectuat o sutur\ primar\ a r\nii s\ o trimit\ pe femeie la Clinica ORL din Ia[i.
Luni sear\, `nainte de ora 22.00, la Unitatea Primire Urgen]\ de la Spitalul Jude]ean a fost adus\ cu o ambulan]\ femeia care `n urma primului diagnostic, avea o plag\ `njunghiat\ `n zona retro-cervical\.
„Pacienta a fost adus\ cu ambulan]a, i s-a f\cut sutur\ primar\ a pl\gii [i s-a luat leg\tura cu Spitalul din Ia[i pentru a o trimite mai departe c\tre Clinica ORL Ia[i. Femeia a ajuns cu decapitare par]ial\, plag\ circumferen]ial\ la nivelul treimii medii a g=tului, sec]iunea mu[chilor `n principal. Din fericire, f\r\ leziunea vaselor mari de s=nge de la nivelul g=tului”, a declarat purt\torul de cuv=nt al Spitalului Jude]ean Suceava, Tiberius Br\d\]an.
Poli]i[tii sus]in c\ femeia, blonav\ psihic, a vrut s\ se sinucid\, t\indu-[i g=tul cu cu]itul.
~n Vicovu de Sus, localitate de unde provine Maria Ursulean, se [tie c\ aceasta sufer\ de mai mult\ vreme de afec]iuni psihice, de aceea a fost internat\ definitiv la unitatea de `ngrijire a bolnavilor psihici de la  Sasca Mic\. Femeia este c\s\torit\ [i este mam\ a doi copii. (Anamaria VL~GEA)

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …