Thursday , February 9 2023

O băcăuancă a dispărut în timp ce era la cumpărături în cartierul Burdujeni

minora disparuta [800x600]


Poliţia desfăşoară activităţi de găsire a minorei Elena Ramona Paiu, de 17 ani, din municipiul Bacău. Minora era, de aproximativ trei săptămâni, împreună cu tatăl ei, în vizită la bunica sa din municipiul Suceava. In data de 2 august 2014, în jurul orei 08.00, aceasta a fost trimisă de tatăl ei la cumpărături în cartierul Burdujeni, iar de atunci şi până în prezent nu s-a mai întors şi nici acasă în municipiul Bacău nu a ajuns.
Semnalmente: 1,65 metri înălţime, constituţie atletică, ten deschis, păr şaten deschis lung până la jumătatea spatelui, ochi albaştri, faţă ovală, nas mijlociu cârn, ca semne particulare are o aluniţă proeminentă în mijlocul frunţii, poartă piercing deasupra buzei superioare. In momentul când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare galbenă, tricou alb cu nasturi la gât, blugi de culoare gri supraelastici pe picior, încălţată cu adidaşi negri cu talpă albă.
In cazul în care aveţi date cu privire la această minoră, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.

Vezi si

Impact puternic între două autocamioane, la Argestru. Unul dintre șoferi a fost rănit

O coliziune puternică între două autocamioane a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19. …