Sunday , December 4 2022

Mercedes în flăcări, în parcarea unui bloc din Fălticeni

Joi dimineață, la ora 03:32, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din Fălticeni cu privire la faptul că arde o mașină în spatele casei sale, de pe strada Ana Ipătescu. La fața locului s-a deplasat inițial un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului Fălticeni, care a constatat faptul că este un incendiu în desfășurare la un autoturism marca Mercedes-Benz, aflat în parcarea din fața blocului de pe strada Ana Ipătescu din municipiul Fălticeni.

Incendiul a afectat și elementele de caroserie ale unui alt autoturism parcat în apropiere, marca Opel Vectra, proprietatea unui alt locatar din blocul respectiv.

La locul incendiului au intervenit pompierii militari, care au procedat la localizarea și stingerea focului. Masina a ars în proporție de 45%. Conform ISU Suceava, cauza probabilă de aprindere  a fost un scurtcircuit la blocul motor.

În urma evenimentului nu au existat victime omenești, ci doar pagube materiale.  În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere din culpă”.

Vezi si

Foresta a încheiat anul cu o remiză la Bacău

Foresta a încheiat anul cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celei de-a …