Monday , November 28 2022

Marcajele rutiere din fața punctelor de colectare a deșeurilor sunt refăcute. Un nou trotuar se face pe o stradă din Ițcani

Primăria municipiului Suceava reface marcajele, cele hașurate cu galben, din fața punctelor de colectare a deșeurilor. După ce a anunțat despre acest aspect pe contul său de facebook, viceprimarul Lucian Harșovschi a revenit cu rugămintea de a nu parca pe marcajele respective în intervalele orare menționate pe plăcuțele adiționale.

„Cu toții ne dorim un oraș curat, cetățeni și administrație deopotrivă, de aceea este imperios necesar ca deșeurile să fie ridicate de către operatorul de salubrizare. Acest lucru se poate realiza dacă nu sunt blocaje la punctele de colectare, motiv pentru care refacem toate marcajele din municipiul Suceava, cele hașurate cu galben, din fața punctelor de colectare.  Totodată, revin cu rugămintea de a nu parca pe marcajele respective în intervalele orare menționate pe plăcuțele adiționale. În caz contrar, există riscul ca mașinile să fie ridicate, iar conducătorul auto să fie sancționat cu o amendă cuprinsă între 200 – 4.000 lei. Regulile trebuie respectate, iar acțiunile de ridicare a mașinilor parcate necorespunzător vor continua”, a spus Lucian Harșovschi.

Viceprimarul a mai anunțat, recent, că au început lucrările de construire a unui nou trotuar pe strada Zefirului, în cartierul Ițcani. El a adăugat că acesta va asigura continuitatea trotuarului de pe strada Mitocului până la strada Alexandru Ghica și va avea o lungime de 180 metri și o lățime de 1,4 metri. „Siguranța pietonilor este una dintre prioritățile municipalității, prin urmare, ne dorim să oferim acestora condiții care să îi protejeze și să le permită desfășurarea optimă a traficului pietonal, dar și auto”, a spus viceprimarul Sucevei. (D.P.)

Vezi si

Flutur: Despre Bucovina trebuie vorbit și luptat în fiecare zi

Săptămâna aceasta a debutat cu manifestări prilejuite de Ziua Bucovinei. Iar ziua de luni a …