Mai multe străzi de pământ din oraș urmează a fi asfaltate

reportersite
29 mai 2020, 6:55

Primăria municipiului Suceava lucrează la întocmirea documentațiilor tehnice pentru modernizarea mai multor străzi de pământ, în general soluția pe care optează municipalitatea fiind asfaltarea.

După cum a anunțat primarul Ion Lungu, recent, în conferința de presă online de miercuri, 27 mai, sunt vizate străzile Pictor Dumitru Dacian, Eugen Lovinescu, Traian țăranu, Micșunelelor, Barbu Ştefănescu Delavrancea, Lipovei, Fundătura, Vasile Pârvan.

Spre exemplu, cele mai recente demersuri sunt contractele atribuite prin achiziție directă pentru expertiza tehnică, studiu topografic, geotehnic și studiu de fezabilitate pt obiectivele de investiții „Modernizare str. Pictor Dumitru Dacian” și, respectiv, „Modernizare str. Eugen Lovinescu”. Pentru fiecare din aceste două obiective de investiții, Primăria va achita 18.400 lei fără TVA. „Vreau să cred că le vom finaliza în acest an aceste străzi dar și altele. Sperăm ca și din punct de vedere financiar să se echilibreze lucrurile la Primărie iar o prioritate o reprezintă asfaltarea acestor străzi de pământ”, a spus Ion Lungu. (D.P.)