Tuesday , December 6 2022

Mafiot pe jumătate – Un individ și-a acoperit numărul din față al mașinii ca să arunce niște deșeuri. Camerele au înregistrat însă numărul din spate, lăsat descoperit (VIDEO)

Un bărbat a aruncat dintr-o mașină mai multe deșeuri ce par a fi resturi de la o lucrare din construcții la un punct de colectare a gunoiului menajer de pe strada Bujorilor din Suceava, lucru interzis prin lege. Conștient că nu are voie să facă acest lucru, bărbatul a acoperit numărul din față al mașinii. Camerele de supraveghere au surprins însă numărul din spatele autoturismului, acea plăcuță de înmatriculare fiind lăsată descoperită de individ.
Viceprimarul Lucian Harșovschi a prezentat filmarea pe contul său de facebook, spunând că bărbatul a fost identificat și amendat.

”Când încerci să fii “mafiot” și ascunzi doar numărul din față al mașinii, dar pe cel din spate nu (SV 92 NDD). Operațiunea a eșuat, avem “ochi” peste tot.  Proprietarul va fi așteptat, cu drag, să fie felicitat de colegii mei și recompensat cu un proces verbal. Trecând într-o notă serioasă, voi să nu încercați așa ceva. Curățenia orașului este o responsabilitate comună, a administrației și a cetățenilor deopotrivă”, a transmis viceprimarul Harșovschi. (O.S.).

Vezi si

Tânăr de 20 de ani, prins drogat la volan în Rădăuți

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie 2022, polițiștii suceveni au acționat zilnic pe drumurile …